25.5.2011

Nananana

Harvinaisen mukava olo C: Kello on puoli yks yöl ja mua ei yksinkertaisesti kiinnosta yhtää mikää muu ku se että oon kerranki aidosti onnellinen. Yleensä tähän aikaan oon ihan hermona: "Huomenna kyllä väsyttää iha vitusti )))));;;. Pakko mennä nukkuu" .. :) huomenna ei kuitenkaa tapahu koulussa mitää, nii mitäpä mä turhaa sen takia nukkumaan menisin. Ei sillä, en aio lintsata. Mutta ei haittaa vaikka menis kaikki asiat ohi korvien..

Koulua on oikeesti enää puoltoist viikkoaaa <3 ja tivoliki aukee perjantaina ja niitä autoja on jo alkanu tullee tuonne kuusisaareen C: torstaina varmaa on jo maailmanpyörä puoliksi koottu ja muutki valmiina, jes. Kylläkyllä, asuin ennen ihan kuusisaaren vieressä nii on tullu vähä tarkkailtua.. :d Niin lähellä että ku ikkunan avas nii kuuli kaikki ne laitteiden äänet ja kiljumiset sisälle. Oli se aika inhottavaa ku olis joka päivä halunnu sinne laitteisiin mutta kallistahan se on~
Ja hassua, miten aika on menny nii nopeasti. Tuntuu että siitä olis korkeintaa pari kuukautta ku muutettii, mutta tää on jo toinen kesä tässä kämpässä o.o Iha outoo..

Mutta jeps. Voisin mennä lukemaan kirjoja C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti