26.10.2011

paetaan autolla etsimään jotain potkua tähän elämään

Hei. Oon taas kotona ja mietin että mitäs mää tekisin loppuloman aikana.. varmaan vaan oon kotona ku ei ole parempaakaan tekemistä.. :D Ei kyllä haittaa. Niin ja lähin tosiaan maanantaina Seinäjoelle ja tulin tänään takas(enköhän ole maininnut tämän jo tarpeeksi monta kertaa xd). Oli itseasiassa kauheeta säätämistä koko matka :D Ainakin on kerrottavaa.

Maanantaina me lähettiin noin yheksän aikaan Saritan papan luokse vaihtamaan öljyjä autosta. Piti käyä ostamassaki sitä ja saatiin sitten vaihettua ne. Päästiin aika nopeasti lähtemään. Noustiin moottoritielle ja kappas, Saritan äidin aika muinainen auto ei kiihtynykkään normaalisti. Se nyki ja hyi että mää olin iha kauhuissani, että kohta tää auto hajoaa alta. No, ei siinä voinu muutako lähteä takasi ja käydä vaihtamassa autoa. Otettiin siis Saritan papan auto, vaikka niilläki oli suunnitelmia. Siis ne ihan tyrkytti sen auton meille, että eipä siinä mittää. Sitte päästiin ihan oikeesti lähtemään. Ja mikäs siinä, hyvinhä se matka menikin.. Sen jälkeen xd
Oltiin tosiaan Saritan äitin kaverin luona yötä. Niillä on semmonen 9kk vauveli ja se oli aivan ihana :) Ja sitte niillä oli kaks vielä ihanempaa kissaa, Aapo ja Iiris. Ja akvaario josta otin nuo kuvat. Myöhemmin me sitten käytiin keskustassa kattelemassa ja syömässä donitsit Arnoldissa. Ärsyttää ku Oulussa ei oo keskustassa tai tässä lähellä Arnoldsia, vaan pitäis lähtee Kempeeleeseen asti.

Eilen, siis tiistaina, meillä oli iha normi päivä. Vuokrtattiin leffa ja katottiin se, mässättiin karkkia.. Ja ainiin, Sarita löysi eilen yhet hienot housut. Mutta sittenkun se laitto ne tänään jalkaan, se vetoketju ei toiminukkaa normaalisti. Se kirjaimellisesti hajos käsiin.. Käytiin sitten vaihtamassa ne housut. Ei meinattu saatu vaihettua niitä, vaikka Saritan äiti tyyliin huusi sille myyjälle .__. En olis halunnu olla se myyjä.. Mutta eipä me sitten muuta mainitsemisen arvosta tehtykkään. Mut oli kiva reissu.

Hei muuten, haluun tietää tykkäsittekö te ees tuosta videopostauksesta jonka laitoin maanantai aamuna! En tee lissää jos en tiiä oliko ne kivoja teidä mielestä ):

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia,itse asiassa en mie tekstii lukenukkaa ku aattelin vaa et vilkasen :D

    T. Eräs tyyppi gosusta(jota et tunne)

    VastaaPoista
  2. Ihania noi gifit!

    ps. Yritin kommentoida tohon viime postaukseen, mutten jostain syystä pystynyt D: Mutta siis olin sanomassa vaan että aivan mahtava video! :D

    VastaaPoista
  3. kiitoksia paljon molemmille! :)

    VastaaPoista